Δύο νεκροί χθες από έκρηξη σε εκτροφείο ψαριών στην Πρέβεζα

on .

ASTHENOFORO DROMOS

• Τραγωδία χθες το μεσημέρι στην Πρέβεζα, όταν από έκρηξη που σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε εκτροφείο ψαριών στην περιοχή Καναλλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα, έχασαν τη ζωή τους δύο εργαζόμενοι, ενώ ένας ακόμη τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα». 

Στην περιοχή προκλήθηκε πανικός από την ισχυρή έκρηξη, ενώ στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα. Νεκροί είναι ένας 41χρονος πατέρας τριών παιδιών από τον Μύτικα και ένας 49χρονος αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής. 

Σύμφωνα με το «newsit.gr» oι τρεις εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο. Η έκρηξη φέρεται να προκλήθηκε από φιάλη πιθανότατα υγραερίου, ωστόσο η έρευνα της Αστυνομίας είναι αυτή που θα φωτίσει τα αίτια του φοβερού αυτού εργατικού δυστυχήματος, που στοίχισε τη ζωή δύο συνανθρώπων μας και βύθισε στο πένθος την κοινωνία της Πρέβεζας. Χθες το απόγευμα συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της μονάδας, καθώς και του εξωτερικού συνεργείου, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.