Ηλικιωμένος έπεσε νεκρός από το όπλο του γαμπρού του!

on .

ASTYNOMIKOI PERIPOLIKA MPLOKO

• Πεθερός και γαμπρός δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί που θα κατέληγαν οι μεταξύ τους διαφωνίες. 

Χθες το απόγευμα ο γαμπρός, που κατάγεται από το Μεσόπυργο Άρτας, με το  αυτοκίνητό του πήγε οπλισμένος στο σπίτι του 80χρονου πεθερού του στον Αστροχώρι της Άρτας και μετά από έντονη λογομαχία που είχαν στην αυλή, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και αμέσως πήρε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε! 

Ο 80χρονος άφησε την τελευταία του πνοή πριν προλάβει να διακομιστεί στο νοσοκομείο και την ίδια ώρα η μικρή κοινωνία του χωριού υπέστη σοκ, ενώ η κατάληξη της διαφωνίας γαμπρού και πεθερού προκάλεσε πανελλήνια αίσθηση. 

Ήταν ο τραγικός επίλογος μιας «δύσκολης» σχέσης, καθώς ο δράστης -σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων του χωριού- ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του και πολλές φορές προκαλούσε φασαρίες για ασήμαντες αφορμές. Η Αστυνομία αμέσως μετά την ενημέρωσή της για το έγκλημα, άρχισε ανθρωποκυνηγητό και για τη σύλληψή του έχουν στηθεί μπλόκα στους δρόμους που οδηγούν προς όμορους νομούς, ενώ τέθηκαν σε επιφυλακή και οι γειτονικές αστυνομικές αρχές.