Οι πολιτιστικές δραστηριότητες τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής στον Παρακάλαμο

on .

PARAKALAMOS

• Σφύζουν από ζωή ειδικά το καλοκαίρι τα περισσότερα χωριά του Δήμου Πωγωνίου, μια περιοχή μαγευτική τόσο τον χειμώνα με τα χιόνια που πέφτουν όσο κυρίως το καλοκαίρι όπου το γαλάζιο χρώμα του ουρανού αλλά και τα δάση στολισμένα με το πράσινο χρώμα τους, κάνουν το τοπίο απίστευτα όμορφο.

Κατά τους θερινούς μήνες, τα χωριά του ακριτικού Δήμου περιμένουν πώς και πώς να «γεμίσουν» με συγγενείς, φίλους και επισκέπτες. 

Πολιτιστικές δραστηριότητες...

Στον Παρακάλαμο, το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας, πάντα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Σώσινο» και με την αρωγή του Δήμου Πωγωνίου διοργανώνει διάφορες πολιτιστικές και όχι μόνο δραστηριότητες. Στο «μενού» των δράσεων περιλαμβάνονται αιμοδοσίες, εθελοντικός καθαρισμός διάφορων σημείων στο χωριό, θεατρικές παραστάσεις, ποδηλατοδρομία και ημέρες παιχνιδιών για τους μικρούς φίλους. Μάλιστα, το Σάββατο 30 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε καθαρισμός από μικρούς και μεγάλους, ενώ την Κυριακή έλαβε χώρα η ποδηλατοδρομία όπου το σημείο εκκίνησης- τερματισμού ήταν η κεντρική πλατεία του Παρακαλαμου, ενώ η διαδρομή περιλάμβανε διάφορα μέρη, όπως τη Βροντισμένη, τη Βελλά και το Καλπάκι. 

Μεγάλη η συμμετοχή…

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κων/νος Μπίκας, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις δραστηριότητες, τους οπλίζουν με κουράγιο - δύναμη να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το καλό του τόπου, ενώ αναφέρθηκε στους συγχωριανούς και συνδημότες που αγκαλιάζουν τις δράσεις, βοηθούν στην υλοποίησή τους και στον Δήμο που είναι δίπλα σε ό,τι ζητάνε.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ