Οι εκφράσεις του Αλ. Καχριμάνη για ΦΟΔΣΑ δεν συνάδουν με εκλεγμένο Περιφερειάρχη!

on .

KAXRIMANHS ALEKOS 10 10 19

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Αλ. Καχριμάνη εξαπέλυσε και η Ν.Ε. Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με αφορμή την τοποθέτησή του στο περιφερειακό συμβούλιο για τη Διοίκηση του ΦΟΔΣΑ. 

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «O τρόπος που λειτούργησε και χθες (σ.σ. προχθές) κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου ο κος Περιφερειάρχης καθώς και οι εκφράσεις (συμμορία, κλίκα, υπάλληλοι συμμορίας)  που χρησιμοποίησε για τους εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς του  Α΄ Βαθμού αυτοδιοίκησης στο θέμα  των απορριμμάτων, η μη συμμόρφωσή του με τους νόμους που η κυβέρνηση που υποστηρίζει ψηφίζει και η εμμονή του με παρεμβατικές συμπεριφορές  στην διοίκηση του ΦΟΣΔΑ, δεν συνάδουν με εκλεγμένο της  αυτοδιοίκησης  Περιφερειάρχη αλλά με «βαρώνους»,  που έχουν να ξεκαθαρίσουν λογαριασμούς  τη νύχτα ή με μαφιόζους των απορριμμάτων του νότου της Ιταλίας.

»Λυπούμαστε πολύ που η Ήπειρος εκπροσωπείται από τον κ. Καχριμάνη και ελπίζουμε πως σύντομα οι πολίτες θα αντιληφθούν τις πρακτικές  και τον τρόπο που λειτουργεί και  που δεν είναι άλλος από την υφαρπαγή της ψήφου των Ηπειρωτών, ωστόσο, καλούμε την ΝΔ άμεσα να πάρει θέση και να απαντήσει στην ερώτηση αν υιοθετεί αυτού του είδους τις πρακτικές του…».