Νέα Διοίκηση εξέλεξε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού

on .

DHMOY HPEIROTES EKSOTERIKOY 2 8 22

• Την εκλογοαπολογιστική γενική του συνέλευση πραγματοποίησε το  Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού την περασμένη Κυριακή στους χώρους του Ξενοδοχείου «Grand Serai» όπως είχε οριστεί στο 5ο Τακτικό Συνέδριο.     

Ο πρόεδρος του ΠΣΗΕ Χρυσόστομος Δήμου εκ μέρους του Δ.Σ. έκανε τον απολογισμό των δράσεων του τελευταίου έτους και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία Ηλία Γαλανό. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και αναφέρθηκαν τα προβλήματα τα οποία δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν οι εκλογές τα τελευταία χρόνια και για το λόγους αυτούς ψηφίστηκε τροπολογία στο ισχύον καταστατικό με την οποία δίνει την δυνατότητα όταν συντρέχουν ειδικές συνθήκες να διεκπεραιώνονται οι αρχαιρεσίες διαδικτυακά. 

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν  οι εκλογές για ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την επόμενη τριετία. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: Πρόεδρος: Χρυσόστομος Δήμου. Αντιπρόεδρος: Ελευθέριος Δημητρίου. Γενικός Γραμματέας: Σπύρος Κωσταδήμας. Ειδικός Γραμματέας: Παναγιώτης Μπουζιούρης. Ταμίας: Ηλίας Γαλανός. Βοηθός Ταμία: Εύα (Ευανθία) Καντλή. Εκπρόσωπος Τύπου & Επικοινωνίας: Θεοφάνης Καλυβιώτης. Επικεφαλής της εξελεγκτικής Επιτροπής εκλέχθηκε ο Σταύρος Ζιώγας. Της Γεν. Συνέλευσης προήδρευσε ο Ηλίας Γαλανός και της Εφορευτικής Επιτροπής ο Παναγιώτης Τσέπης.