Θλίψη για την απώλεια του Βασίλη Μασσαλά

on .

MASSALAS BASILHS

• Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία, αλλά και στον τεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Βασίλη Μασσαλά, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 66 ετών και κηδεύεται σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Ανατολής. 

Ο Βασίλης Μασσαλάς είχε γεννηθεί στους Χουλιαράδες, σπούδασε στο ΕΜΠ και εργαζόταν ως πολιτικός μηχανικός. Επί σειρά ετών διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων εκλεγείς το 2006 με την παράταξη του Φίλιππα Φίλιου, ενώ την περίοδο 2011-2014 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Έργων και Προγραμματισμού.

Ο Βασίλης Μασσαλάς το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, χάνοντας τελικά τη «μάχη» με τον καρκίνο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ ήταν ανιψιός από αδελφό του πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χρήστου Μασσαλά. 

• Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Βασίλη Μασσαλά, υπογραμμίζοντας ότι «υπηρέτησε το Δήμο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση με συνέπεια, αφοσίωση και επιμονή. Άφησε το δικό της αποτύπωμα ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας». 

• Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η παράταξη «Ενότητα Πολιτών - Νέα Γιάννενα» και ο επικεφαλής της Θωμάς Μπέγκας, υπενθυμίζοντας ότι υπήρξε μέλος της.

• Συλλυπητήρια για τον θάνατο του συναδέλφου τους Β. Μασσαλά εκφράζουν ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Τμήματος Ηπείρου. Σε έκτακτη συνεδρίαση αποφασίστηκε να παραστούν στην κηδεία ο Πρόεδρος Ι. Τσίγκρος και τα μέλη της Δ.Ε., να κατατεθεί στεφάνι και να γίνει δωρεά στη μνήμη του σε ίδρυμα της πόλης των Ιωαννίνων.