Κρύπτη κοκαΐνης στο σώμα του εντόπισαν οι αστυνομικοί!

on .

NARKOTIKA XASIS FYTA 13 7 22

• Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Ήπειρο για υποθέσεις ναρκωτικών που αφορούν όχι μόνο την κατοχή, αλλά κυρίως την διακίνηση.

Προχθές σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ιωαννίνων σ’ έναν άνδρα, εντόπισαν συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 10,30 γραμμάριων, την οποία μάλιστα είχε επιμελώς κρύψει σε σημείο του σώματός του!

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

• Σε άλλη υπόθεση, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων συνέλαβαν το βράδυ της Τρίτης έναν άνδρα, διότι σε έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του χθες το πρωί, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με 32 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Νέα σύλληψη για φυτεία…

Στο μεταξύ, και τρίτο άτομο συνελήφθη μέσα σε μία εβδομάδα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην Άρτα. Ειδικότερα, πρόκειται για ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε μπαλκόνι και στην ταράτσα, 19 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 30 εκατοστά έως 1,70 μέτρα, καθώς και 12 ναρκωτικά δισκία. Με πλαστά έγγραφα Για πλαστογραφία, παράνομη είσοδο και κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου οι αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά έγγραφα παραμονής στη χώρα, ενώ στην κατοχή ενός εξ αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 ναρκωτικά δισκία.