Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη του Οικ. Πατριάρχη

on .

STOP

• Επί ποδός βρίσκεται και η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ανακοινώνοντας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Μητροπόλεως από τη συμβολή της με την οδό Δημάρχου Ιωαννίδη μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αβέρωφ (εξαιρουμένων των Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων / οριοθετημένος χώρος στάθμευσης ταξί), από τις 6 σήμερα το πρωί μέχρι το πέρας της επίσκεψης στην Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων. Θα εφαρμοσθεί η υφιστάμενη σήμανση στο Δημαρχείο Ιωαννίνων και την Περιφέρεια Ηπείρου. 

Σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου, απαγορεύεται η στάση - στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς περιμετρικά του Ναού (οδός Καρόλου Κουν, Μπάρκα, ανώνυμες οδοί), από τις 3 μ.μ. σήμερα και αύριο από τις 5 το πρωί μέχρι το πέρας κάθε επίσκεψης. 

Αύριο, Τρίτη, θα εφαρμοσθεί η υφιστάμενη σήμανση στο Κέντρο Ανακύκλωσης Ιωαννίνων (οδός Ιπποκράτους 20-26) και στον Προσκυνηματικό Ναό Νεομάρτυρος Αγ. Γεωργίου. 

Για τον Ι.Ν Αγίας Μαρίνας, απαγορεύεται η στάση - στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Αγίας Μαρίνας, από τη συμβολή της με την οδό Σόλωνος, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γκραμπάλας, από τις 4.15 μ.μ. μέχρι το πέρας της επίσκεψης. 

Σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύσουν κατά την εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο, θα απαγορευτεί η στάση- στάθμευση εκατέρωθεν της οδού Αγίας Μαρίνας, από τη συμβολή της με την οδό Αλεξίου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιατρίδου, από τις 5 το απόγευμα, καθώς και εκατέρωθεν της οδού Ιατρίδου, από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Μαρίνας, μέχρι την έξοδο του δημοτικού χώρου στάθμευσης οχημάτων (πάρκιγκ).

Επίσης, στο τουριστικό συγκρότημα Φρόντζου Πολιτεία απαγορεύεται η στάση - στάθμευση των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Κλεισούρας, από τη συμβολή της με την οδό Αργυροκάστρου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δεξαμενής, από τις 11 το πρωί έως τις 6.30 το απόγευμα. 

Μεθαύριο, Τετάρτη κατά την επίσκεψη του Οικ. Πατριάρχη στο ΚΔΑΠ της Μητρόπολης, απαγορεύεται η στάση - στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Παύλου Μελά, από τη διασταύρωση με την οδό Νικολίδη, μέχρι τη συμβολή με την οδό Ζαγορίου, από τις 6.30 το πρωί μέχρι το πέρας της επίσκεψης.  Στο Νέο Μουσείο της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων (οδός Τοσίτσα 5) θα εφαρμοσθεί η υφιστάμενη σήμανση.

Στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων απαγορεύεται η στάση - στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Π. Μαυρογιάννη, από τη συμβολή της με την οδό Παπαθεμιστοκλέους, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Ιατρού Ιωάννη Τζόγια, από τις 3.30 μ.μ. μέχρι το πέρας της επίσκεψης.

Κατά την επίσκεψή του, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ενορίας Αρχιμανδρειού Ιωάννινων απαγορεύεται η στάση - στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Αρχιμανδρειού, από τη συμβολή της με την οδό Βαλαωρίτου (εξαιρουμένων των Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων / οριοθετημένος χώροςστάθμευσης ταξί), μέχρι την οδό Παντελεήμωνος Μητροπολήτου Αργυροκάστρου (είσοδος Ναού), από τις 4.15 μ.μ μέχρι το πέρας της επίσκεψης, όπως και στην οδό Παντελεήμωνος Μητροπολήτου Αργυροκάστρου, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γεωγράφου Μελετίου.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ενορίας Περιβλέπτου (οδός Κυρίλλου Λουκάρεως) απαγορεύεται η στάση - στάθμευση όλων των οχημάτων εκατέρωθεν της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως έμπροσθεν του Ναού,  από τις 11.30 το πρωί έως τις 6.30 το απόγευμα.