Ανακαινισμένο και ευέλικτο το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωαννίνων!

on .

IKEA PAROYSIASH 9 6 22

• Την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του ανανεωμένου καταστήματος ΙΚΕΑ στα Ιωάννινα, είχαν εκπρόσωποι των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια χθεσινής εκδήλωσης. 

Οι καλεσμένοι έζησαν από κοντά την ολοκληρωμένη εμπειρία ΙΚΕΑ, περιηγήθηκαν στο ανανεωμένο κατάστημα, που πλέον εκτείνεται σε μικρότερη διάταξη, 10.000 τ.μ., και διαπίστωσαν τη μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία στη διαδικασία των αγορών. 

Νέες λειτουργίες…

Η ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, με στόχο να αναβαθμίσει την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, προχώρησε σε ανανέωση του καταστήματος IKEA Ιωάννινα, δίνοντας έμφαση στην πιο άμεση αλλά και ευχάριστη εξυπηρέτηση των πελατών, μέσα από μία πιο ευέλικτη δομή και νέες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Πρώτος σταθμός στο κατάστημα ΙΚΕΑ είναι ο Εκθεσιακός Χώρος, που συνεχίζει να προσφέρει ιδέες στον επισκέπτη, μέσα από ολοκληρωμένα δωμάτια, προσαρμοσμένα ακόμη και στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, αλλά και έτοιμες προτάσεις διακόσμησης, ενώ η ευρεία γκάμα ειδών οικιακού εξοπλισμού  προσφέρει λύσεις για κάθε χώρο του σπιτιού. Στο Κέντρο Σχεδιασμού, όπου οι επισκέπτες μπορούν, με τη βοήθεια εξειδικευμένων υπαλλήλων της ΙΚΕΑ, να σχεδιάσουν την κουζίνα ή την ντουλάπα τους.

Ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε στους καλεσμένους η υπηρεσία ραψίματος, μέσω της οποίας ο επισκέπτης μπορεί να ανανεώσει το σπίτι του με υφάσματα ΙΚΕΑ, με τα οποία εξειδικευμένοι υπάλληλοι αναλαμβάνουν να ράψουν για αυτόν κουρτίνες με τρέσα, καλύμματα μαξιλαριών, τραπεζομάντηλα, αλλά και να κοντύνουν τις έτοιμες κουρτίνες ΙΚΕΑ, με μια επιπλέον χρέωση. 

Ακόμα, με την Υπηρεσία Κεντήματος, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να δώσει ένα προσωπικό τόνο σε λευκά είδη της ΙΚΕΑ και συγκεκριμένα σε μαξιλάρια, πετσέτες, σεντόνια ή μπουρνούζια, όπου με ένα μικρό επιπλέον κόστος, μπορεί να γράψει ονόματα ή ακόμα και μία μικρή φράση, δημιουργώντας ένα όμορφο δώρο.

Βρίσκει ό,τι ψάχνει!..

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Marketing & Communication Leader της IKEA Πάρις Χρανιώτης, η ανανέωση του καταστήματος πραγματοποιήθηκε με στόχο οι καταναλωτές να μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους πιο γρήγορα και ξεκούραστα. Ο Π. Χρανιώτης υπογράμμισε πώς ο επισκέπτης ζει την ολοκληρωμένη εμπειρία IKEA, μέσα από την ευέλικτη δομή, την ταχύτερη διαδικασία εξυπηρέτησης, τους αναδιαμορφωμένους χώρους του Κέντρου Σχεδιασμού και του SwedishDeli, τις Υπηρεσίες Ραψίματος και Κεντήματος και βρίσκει ό,τι ψάχνει για το σπίτι του σε μία ευχάριστη βόλτα.Τέλος, έκανε μνεία και στο  Swedish Deli, στο οποίο φιλοξενούνται το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων και το Σουηδικό Εστιατόριο, με τις αγαπημένες σουηδικές γεύσεις και προϊόντα, είτε για απόλαυση στον νέο αυτό χώρο είτε για takeaway ή μαγειρική στο σπίτι. 

 3.000 ετοιμοπαράδοτα έπιπλα!

«Το κατάστημα προσαρμόστηκε στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, έτοιμο να συστηθεί και πάλι στους πελάτες», τόνισε στις δηλώσεις της η Λία Σύρρα, Store Manager του καταστήματος IKEA Ιωάννινα. Η ίδια τόνισε ότι οι πελάτες πλέον έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τα έπιπλα που επιθυμούν, ανάμεσα σε 3.000 ετοιμοπαράδοτα, τα οποία τα παραλαμβάνουν από την Εξυπηρέτηση Πελατών, όπου υπάλληλοι της ΙΚΕΑ τα συγκεντρώνουν για εκείνους. «Τα έπιπλα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα, μπορούν να τα παραγγείλουν και να τα παραλάβουν από το κατάστημα ή στον χώρο τους με μία μικρή επιπλέον χρέωση, ενώ όλα τα αξεσουάρ σπιτιού είναι άμεσα διαθέσιμα», κατέληξε η Λ. Σύρρα.

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ