Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την «Επιστροφή στο χωριό»

on .

xorio

• Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την ξέφρενη κωμωδία «Επιστροφή στο χωριό» που θα παρουσιάσει η ΣΥΝΘΕΣΗ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κατσάνου, το Σάββατο, 18 Ιουνίου (9.15 μ.μ.) στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ.

Το έργο, που έγραψε ο Ηπειρώτης συγγραφέας Κωνσταντίνος Σταύρου, μιλά για την προσπάθεια μιας παμπόνηρης μοιρολογίστρας να φέρει τα παιδιά της από την Αθήνα πίσω στο χωριό προκειμένου να λύσουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα ανοίγοντας ένα καθετοποιημένο…. γραφείο τελετών! Η οικογένεια επιστρέφει στο χωριό και το γέλιο πάει σε άλλον τόπο σε αυτή την σπαρταριστή κωμωδία που περιλαμβάνει κυνήγι θαμμένων λιρών, κουτσομπολιά, παράνομους έρωτες, εξώγαμα παιδιά, διαμάχες νύφης-πεθεράς και φυσικά πολύ-πολύ γέλιο! Η παράσταση διαρκεί μία ώρα και σαράντα λεπτά και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Συμμετέχουν οκτώ ηθοποιοί «οπλισμένοι» με… απίθανες ατάκες οι οποίες πέφτουν κατά ριπάς! Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: -Ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ, Σίνα 2 Τηλ 26510 70798 -Βιβλιοπωλείο Αναγνώστης, Πυρσινέλλα 11, Τηλ. 26510 34911

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος (στο ταμείο): 8€ - Προπώληση: 6,€ Μειωμένο: 6€ (ΑΜΕΑ, Φοιτητές, Άνεργοι, άνω των 65) Παιδικό: 3€ (ισχύει μέχρι 12 ετών)