Ημερίδα για τις online κρατήσεις από την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων

on .

LIMNH GIANNENA

• Ημερίδα με θέμα «Αύξηση των online κρατήσεων μέχρι και τα οφέλη του προορισμού μέσα από την συνεργασία με μια διεθνή αλυσίδα» διοργανώνει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων μεθαύριο, Τετάρτη στις 5.30 το απόγευμα στη «Φρόντζου Πολιτεία».

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναπτυχθεί από έμπειρους ομιλητές η σημασία της προώθησης των online κρατήσεων που αποτελούν το μέλλον των πωλήσεων στον κλάδο.

Θα μιλήσουν οι: -Χάρης Μπρουσαλιάν - Ο ρόλος των διεθνών αλυσίδων στην προώθηση ενός προορισμού και γιατί να συνεργαστεί κανείς μαζί τους (Best Western Hotels & Resorts - Business Development & Marketing Director)

- Θωμάς Πούλιος - Κατακτήστε την online διεθνή αγορά με Hotel Availabilities Channel Manager! (Owner Hotel Availabilities)

- Ανδρέας Γιαννάκος - Βασικά βήματα για την οργάνωση αποτελεσματικού πλάνου της Online Στρατηγικής πωλήσεων του ξενοδοχείου (Sales Manager RevProfit)

- Γρηγόρης Ζοργιάνος - Η σημασία της σωστής στρατηγικής μάρκετινγκ για προβολή στον προορισμό και αύξηση ποιοτικών κρατήσεων (Owner - Grizo Consulting

- Αλέξανδρος Δαμίγος - Μοντέρνα εργαλεία και προγράμματα για αύξηση απευθείας κρατήσεων (Owner – Rate Parity & Marinet)