Ποιοι εκλέχτηκαν στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΠΓΝΙ

on .

FLOYDAS GIORGOS

• Ο Γιώργος Φλούδας (φωτό) είναι ο πλειοψηφών σύμβουλος στις εκλογές που έγιναν στο Σύλλογο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, στις οποίες κυριάρχησε κατακτώντας την απόλυτη πλειοψηφία στο Δ.Σ. η παράταξη της ΔΑΚΕ.

Ο κ. Φλούδας έλαβε 470 σταυρούς, ενώ από τη ΔΑΚΕ εκλέχτηκαν οι Νίκος Αγγέλης με 272 σταυρούς, Άρης Φωτίου με 223, Βασιλική Κιτσώνα με 222 και ο Χρήστος Ρούβαλης με 141 σταυρούς. Από την παράταξη Α.Σ.Υ, εκλέχτηκαν οι Γιώργος Πρέντζας με 218 σταυρούς και ο Αλέξανδρος Μάρκου με 110. Από την Ε.Α.Π. συνεργαζόμενοι οι Μαρία Μπουρομήτρου με 99 σταυρούς και ο Ευάγγελος Κίτσος με 63 σταυρούς. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν από τη ΔΑΚΕ οι Άλκης Διαμάντης - Αναστάσιος Ντόρκος και από την Α.Σ.Υ. η Βαρβάρα Κωστόγλου.

Τέλος Αντιπρόσωποι για το συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ εκλέχτηκαν οι εξής: Από τη ΔΑΚΕ: Γιώργος Φλούδας, Νικόλαος Αγγέλης, Άρης Φωτίου, Γιολάντα Ζήκα, Βασιλική Κιτσώνα, Κώστας Κωστούλςς, Φρίξος Τάχιας, Χρήστος Ρούβαλης, Σόνια Ναυρόζογλου, Κώστας Καλαμίδας, Παύλος Κοντοδήμος, Παρασκευή Λούκα, Άλκης Διαμάντης και Κώστας Μασούρας. Από την Α.Σ.Υ. οι: Γιώργος Πρέντζας, Μαρία Φατούρου, Ευάγγελος Γκούμας Γιώργος Χασιώτης, Αλέξανδρος Μάρκου, Σωτήρης Ζώτος.

Από την Ε.Α.Π.- Συνεργαζόμενοι οι: Δημήτριος Τζιάλλας, Δημήτριος Νίνης, Μαργαρίτα Οικονόμου, Μαρία Μπουρομήτρου, Ευδοκία Μάνθου. Από τη ΔΗ.ΣΥ. οι Χρήστος Γιωτόπουλος, Λεωνίδας Σιαφαρίκας, Ιωάννης Ακρίβος.