Παίρνει ξανά μπρος η Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης!

on .

POLYDYNAMO XATZHKOSTA 1 11 19

• Ανενεργή για δύο ολόκληρα χρόνια έμεινε η Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα», καθώς η πανδημία υποχρέωσε το ίδρυμα να διαθέσει τους χώρους στο Πολυδύναμο Κέντρο του όπου λειτουργούσε για νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό.

Έπειτα λοιπόν από το «διάλειμμα» αυτό, η Μονάδα τέθηκε ξανά χθες σε λειτουργία με την εισαγωγή τεσσάρων ασθενών για αποτοξίνωση από το αλκοόλ. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δομή παρέχει υπηρεσίες σε πολίτες που είναι εξαρτημένοι από ναρκωτικές ουσίες και ποτό.

Καίρια συμβολή

Σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σπύρος Δερδεμέζης χαρακτηρίζει καθοριστική τη συμβολή της 6ης ΥΠΕ για την επιτυχή επανέναρξη του προγράμματος μέσω της έκδοσης διοικητικών πράξεων για την επαναλειτουργία της ΜΣΑ με δυναμικότητα 12 κλινών σε συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Ηπείρου. Ιδιαίτερη αναφορά κάνει επίσης στη συμβολή των γιατρών του Ψυχιατρικού Τομέα του Νοσοκομείου και των Γιατρών των Κέντρων Υγείας της περιοχής, η οποία τονίζει πως είναι ουσιαστική για την ομαλή λειτουργία της Μονάδας και την επανένταξη των συνανθρώπων μας στη κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Συμβουλευτικό Σταθμό του Πολυδύναμου Κέντρου, στο τηλέφωνο: 26510-76666.