Η νέα Νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ στα Γιάννενα!

on .

KINAL EKLOGES 1 8 5 22

• Ικανοποίηση επικρατεί στο χώρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ από τη μεγάλη συμμετοχή μελών του στις εσωκομματικές κάλπες της Κυριακής, μέσω των οποίων αφενός κρίθηκε το όνομα και το έμβλημα του κόμματος και αφετέρου αναδείχθηκαν νέες νομαρχιακές και τοπικές επιτροπές.

Αυξημένη προσέλευση παρατηρήθηκε και στα εκλογικά κέντρα των Ιωαννίνων, με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές το μεσημέρι στα «Λιθαρίτσια» για να ψηφίσουν, ενώ πολύς κόσμος έσπευσε και στο εκλογικό κέντρο που λειτούργησε στη Ριζάρειο πολιτεία, καθώς και σε εκείνο που στήθηκε στο πρ. δημαρχείο της Πεδινής.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης δόθηκαν μάλιστα δύο παρατάσεις, με τη διαδικασία της ψηφοφορίας να λήγει τελικά στις εννέα το βράδυ.

Στα εκλογικά κέντρα της Π.Ε. Ιωαννίνων προσήλθαν και ψήφισαν συνολικά 2.800 μέλη του ΚΙΝΑΛ!

H νέα Νομαρχιακή Εννέα άνδρες και τέσσερις γυναίκες (λόγω ποσόστωσης) συγκροτούν τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα μέχρι χθες το απόγευμα αποτελέσματα της εσωκομματικής κάλπης, κατά σειρά σταυρών στη Ν.Ε. εξελέγησαν οι εξής: Βασίλης Γαρδίκος (970 ψήφοι), Ευάγγελος Αρλέτος (611 ψήφοι), Ιωάννης Νάστος (543 ψήφοι), Κωνσταντίνος Λεοντίου (540 ψήφοι), Μάριος Βαβάτσικος (506 ψήφοι), Αριστείδης Κασσής (433 ψήφοι), Κώστας Κυρίτσης (413 ψήφοι), Νίκος Καλτσούνης (390 ψήφοι), Ελένη Τζίμα (368 ψήφοι), Χρήστος Κολιοπάνος (350 ψήφοι), Ελένη Λάκκα (349 ψήφοι), Ρένα Δεληκούρα (240 ψήφοι) και Βιργινία Γκέκα (214 ψήφοι).

Ο Βασίλης Γαρδίκος

Σε δηλώσεις του χθες το μεσημέρι ο Βασίλης Γαρδίκος, ο οποίος πήρε την πρωτιά στην Π.Ε. Ιωαννίνων ευχαρίστησε τους χιλιάδες φίλους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, αλλά και όλους όσοι τον στήριξαν με την ψήφο τους. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η μεγάλη αυτή συμμετοχή των 170.000 μελών μας πανελλαδικά δίνει το μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, πως έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και μία στενή σχέση μαζί της». Ο κ. Γαρδίκος τόνισε πως η αυξημένη συμμετοχή μελών του κόμματος στον Νομό αποδεικνύει την τεράστια δυναμική του και σημείωσε πως «ενότητα, ανανέωση και πολιτική αυτονομία είναι ο κοινός στόχος και αυτόν θα υπηρετήσουμε». Όσο για την επαναφορά, με συντριπτική πλειοψηφία, του ονόματος του ΠΑΣΟΚ, μίλησε για ένα όνομα συνέχειας που τιμά και την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, η οποία αγωνίστηκε σθεναρά για το κόμμα.