Αυτή είναι η σπείρα που «έγδυνε» πολίτες μέσω του διαδικτύου!

on .

SPEIRA DIADIKTYOY

Περισσότερες από 230 ηλεκτρονικές απάτες είχε διαπράξει σπείρα, η οποία δραστηριοποιούνταν σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, μεταξύ των οποίων και στην Ήπειρο, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει «λεία» που ξεπερνά τα 1,4 εκατ. ευρώ.
«Φρένο» στη δράση της έβαλε η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας και χθες η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των επτά ατόμων που κατηγορούνται ότι δρούσαν ως μέλη της οργάνωσης.
Τα επτά μέλη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για τους: Μόσχο Παναγιώτη αγνώστου πατρός και της Γερασιμούλας, γεν. την 13-05-1997 στο Ναύπλιο Αργολίδας, Μόσχο Βασίλειο αγνώστου πατρός και της Γερασιμούλας, γεν. την 25-10-2002 στο Άργος Αργολίδας, Καραγκούνη Χρήστο του Βασιλείου και της Νίκης, γεν. την 22-03-1974 στο Ναύπλιο Αργολίδας, Μάγγα Γεώργιο του Τριαντάφυλλου και της Σταμάτας, γεν. την 12-01-1972 στην Πελέτα Αρκαδίας, Metellari Ilia του Mufit και της Hena, γεν. την 14-03-1978 στην Αλβανία, Μπασιλάρη Θεμιστοκλή αγνώστου πατρός και της Αλεξάνδρας, γεν. την 30-11-1996 στην Αθήνα και Καραγιάννη Μιχαήλ του Πέτρου και της Γιαννούλας, γεννηθείς την 13-11-1971 στη Σπάρτη Λακωνίας.
Προστασία του συνόλου
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 26650-29640 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται δε ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.