Με φυσική παρουσία οι εξετάσεις του χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ

on .

panepisthmio

• Με φυσική παρουσία φοιτητών θα γίνει η διενέργεια εξετάσεων κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-22 στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.
Οι φοιτητές που νοσούν με λοίμωξη, δεν θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση. Η απουσία τους λόγω νόσησης θα προκύπτει μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass.
Παράλληλα, όλοι οι φοιτητές, που προσέρχονται στο ΑΕΙ για τη συμμετοχή τους σε γραπτές ή προφορικές εξετάσεις, υποχρεούνται να υποβάλουν δήλωση στην πλατφόρμα edupass εάν δεν έχουν ήδη υποβάλει σχετική δήλωση κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου.
Η συμμετοχή στις εξετάσεις πραγματοποιείται υποχρεωτικά κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή πιστοποιητικού νόσησης, ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου, εξέτασης PCR έως 72 ωρών ή εξέτασης rapid test έως (8 ώρες πριν την προβλεπόμενη ώρα έναρξης της εξέτασης του μαθήματος. Φυσικά, η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης.
Rapid test αύριο στην Πανεπιστημιούπολη
Rapid test για κορωνοϊό θα πραγματοποιηθούν για όλα στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, διοικητικό προσωπικό, προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψ. διδάκτορες και μεταδιδάκτορες) αύριο, Πέμπτη, από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 στην είσοδο του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.). Η προσέλευση του προσωπικού θα γίνεται ελεύθερα, ενώ όσοι επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α..