Ένας 55χρονος νεκρός από το μαχαίρι της συντρόφου του

on .

PERIPOLIKO

• Νεκρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ένας 55χρονος στα Γιάννενα, με τους γιατρούς να κάνουν αρχικά λόγο για αιφνίδιο θάνατο από φυσικά αίτια. Ωστόσο, τελικά αποδείχθηκε πως ήταν έγκλημα, υπεύθυνη για το οποίο ήταν η σύντροφός του, η οποία σήμερα, Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί για την πράξη της.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Σεισμόπληκτα όπου έμενε, στο Νοσοκομείο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε καταλήξει και ρώθηκε η αστυνομία για αιφνίδιο θάνατο. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έγινε η νεκροτομή γιατί ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 55χρονος έφερε ένα μικρό τραύμα από μαχαίρι κοντά στην καρδιά.
Ήταν η σύντροφος
Η αστυνομία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα, έψαξε το άτομο που είχε καλέσει το ασθενοφόρο και διαπίστωσε ότι επρόκειτο για την σύντροφο του θύματος, επίσης 55 χρονών. Στο σπίτι δεν υπήρχε το παραμικρό που να κινεί υποψίες για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο, η έκθεση του ιατροδικαστή ήταν σαφής.
Η γυναίκα προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη καθώς ομολόγησε την πράξη της και παρέδωσε στην αστυνομία το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον σύντροφό της. Η 55χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.
Το ζευγάρι συζούσε τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η γυναίκα χτύπησε με ένα μαχαίρι κουζίνας τον σύντροφό της στο σημείο της καρδιάς και από αυτό επήλθε ο θάνατος. Μαρτυρίες από τη συνοικία αναφέρουν ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά για διάφορους λόγους.