Χωρίς κοινό η πρωτοχρονιάτικη συναυλία αύριο (12 μ.) στο Πνευματικό Κέντρο

on .

PNEYMATIKO KENTRO AITHOYSA

• Λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί καμία προγραμματισμένη δημόσια εκδήλωση, Κάλαντα με τη Φιλαρμονική Δήμου Ιωαννιτών κλπ. Επίσης:
- Δεν θα πραγματοποιηθεί με παρουσία κοινού η Πρωτοχρονιάτικη Εορταστική Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων. Η εκδήλωση θα προβληθεί σε live streaming από το κανάλι του Πνευματικού Κέντρου στο ΥοuTube, αύριο, Σάββατο και ώρα 12 το μεσημέρι.
- Αναβάλλεται η εκδήλωση «…And a Merry Rocking Year» με το Γιώργο Γάκη, τους Troublemakers and friends, που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου. Αναβάλλονται, επίσης, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις έως 18 Ιανουαρίου 2022.
- Δεν θα πραγματοποιηθεί με παρουσία κοινού η εκδήλωση «Τα Λυρικά» του Τάσου Λειβαδίτη σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στον Πρώτο Κύκλο εκδηλώσεων, στο πλαίσιο του αφιερώματος στο Μίκη Θεοδωράκη. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Πνευματικού Κέντρου στο ΥοuTube, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου και ώρα 20:30.
https://www.youtube.com/channel/UCvNHNaL3WUPE7pZyzcsL2mA
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι δύο εικαστικές εκθέσεις
1. «Έξοδος». Έκθεση γλυπτικής Θεόδωρου Παπαγιάννη
Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00 (εκτός αργιών)
Εκθεσιακός Χώρος Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής»
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 31 Ιανουαρίου
2. «Χρυσά βήματα»
Έκθεση ζωγραφικής της Σοφίας Μπόμπολη και των μαθητών της
Μεντρεσές Βελή τζαμιού
Ώρες λειτουργίας: 18:00 – 21:00.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 28 Φεβρουαρίου 2022.