Άγριες συμπλοκές ομάδων στον Δήμο Σουλίου και στους Φιλιάτες

on .

PERIPOLIKO

• Συμπλοκές ανάμεσα σε πολυμελείς ομάδες έλαβαν χώρα σε δύο περιοχές της Θεσπρωτίας τη νύχτα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα συνολικά οκτώ άτομα να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Αιτία των συμπλοκών φαίνεται πως ήταν το ποδόσφαιρο!
Στην πρώτη περίπτωση, σε κοινότητα του Δήμου Σουλίου, ομάδα 10 - 15 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν σε μπαρ και με ρόπαλα και καδρόνια επιτέθηκαν στους θαμώνες, στο προσωπικό και στον dj του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα εκ των οποίων οι δύο μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Οι άλλοι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι αναζητούνται από την Αστυνομία.
Στη δεύτερη περίπτωση, σε περιοχή των Φιλιατών, ομάδα έξι αλλοδαπών εισέβαλε σε σπίτι όπου διέμεναν οκτώ αλλοδαποί εργάτες γης και με τη βία απέσπασαν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να μεταφερθούν για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις τόσο για τη ληστεία όσο και για τον ξυλοδαρμό.