Θα στελεχωθεί προσωρινά το Γραφείο ΕΛΤΑ Δελβινακίου

on .

ELTA PINAKIDA

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε τα ΕΛΤΑ ανακοίνωσαν χθες ότι το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο Κατάστημα Δελβινακίου για λόγους υγείας του προσωπικού «έχει αντιμετωπιστεί εγκαίρως με μετάβαση από το Κεντρικό Κατάστημα των Ιωαννίνων προσωπικού προκειμένου να συνδράμει στη διανομή συντάξεων και στην εύρυθμη λειτουργία του ταχυδρομικού καταστήματος». Ούτε λίγο- ούτε πολύ όμως αποδίδουν την αναστάτωση του πολιτών στα Μέσα Ενημέρωσης, συστήνοντάς τους να λαμβάνουν πλήρη ενημέρωση για τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Εταιρίας από το Γραφείο Τύπου των ΕΛΤΑ.
Όμως το θέμα ήταν υπαρκτό και το επιβεβαιώνουν τα ΕΛΤΑ στην ίδια την ανακοίνωσή τους. Μάλιστα προηγήθηκε έντονη αντίδραση του Δημάρχου Πωγωνίου Κώστα Καψάλη, ο οποίος έδωσε χθες στη δημοσιότητα την επιστολή που είχε στείλει στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, κάνοντας λόγο για «μέγιστη απαξίωση» των πολιτών, που στην πλειοψηφία τους είναι άτομα 3ης ηλικίας και κατ΄ επέκταση συνταξιούχοι.
«Το Ταχυδρομικό Γραφείο Δελβινακίου -αναφέρει ο Δήμαρχος στην επιστολή του- λειτουργεί με έναν ταχυδρόμο που εξυπηρετεί όλα τα χωριά του Δήμου και μία συμβασιούχο υπάλληλο που είναι σε ενδιαφέρουσα. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, το μέγεθος του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί και το οποίο οφείλετε να επιλύσετε άμεσα. Σας υπενθυμίζουμε δε, ότι είναι το μοναδικό Ταχυδρομικό Γραφείο που έχει μείνει ανοιχτό, από τα 5 που λειτουργούσαν στο παρελθόν.
Οι δημότες του Δήμου Πωγωνίου αξίζουν το σεβασμό των Ελληνικών Ταχυδρομείων και έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν τις υπηρεσίες που λαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Κανένας δημότης δε μπορεί να μείνει χωρίς σύνταξη, κανένας δημότης δε μπορεί να μην εξυπηρετηθεί από το Ταχυδρομικό Γραφείο Δελβινακίου. Αναμένουμε λύση άμεσα και σε μόνιμο επίπεδο».