Κυκλάμινα και... τριανταφυλλιές στα σιντριβάνια της Πλατείας

on .

PLATEIA KYKLAMINA

• Κυκλάμινα και τριανταφυλλιές, οι οποίες θα αργήσουν πάντως κάποιους μήνες να ανθίσουν, φύτεψε χθες ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στα πρώην σιντριβάνια της Κεντρικής Πλατείας, σε μία προσπάθεια για τον καλλωπισμό της ενόψει Χριστουγέννων. Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα σιντριβάνια έγιναν παρτέρια επί θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Στόχος της πρωτοβουλίας, στην οποία συμμετείχαν και πρόσφυγες, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, είναι η αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση της πλατείας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η πόλη μας μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς μέσα από μικρές παρεμβάσεις της καθημερινότητας, που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον.
«Μετά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου συνεχίζουμε την προσπάθεια καλλωπισμού της πλατείας πριν την οριστική της αναμόρφωση που αναμένεται τους επόμενους μήνες. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία του σιντριβανιού προσπαθούμε να κάνουμε την πλατεία μας πιο όμορφη, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες», ανέφερε ο κ. Ελισάφ. Παράλληλα, έκανε έκκληση προς όλους τους συμπολίτες να σέβονται τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.