Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η πόλη των Ιωαννίνων

on .

MPANTA DHMOY PLATEIA FOTAGWGHSH DENTROY

Υπό τους ήχους της Μπαντίνας και με χριστουγεννιάτικες μελωδίες έγινε χθες το απόγευμα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της κεντρικής πλατείας των Ιωαννίνων, ανοίγοντας επίσημα το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου.
Σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή, το δέντρο, η φάτνη, το έλκηθρο και το «τούνελ των αστεριών» δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό που συμπληρώνει την εικόνα του εορταστικού στολισμού της πόλης. Τα Γιάννενα και το διάστημα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν προορισμό για εκατοντάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας.
Το μήνυμα του Δημάρχου
Οι φετινές γιορτές μας βρίσκουν και πάλι εν μέσω της πανδημίας, όμως σε συνθήκες διαφορετικές από τις περσινές. Η τήρηση των μέτρων προστασίας είναι απαραίτητη ώστε να αποφευχθούν δύσκολες καταστάσεις το επόμενο διάστημα. Αυτό υπογράμμισε στο μήνυμά του και ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ο οποίος με την φωταγώγηση του δέντρου έστειλε τις ευχές του για καλές γιορτές.
«Περάσαμε πολλούς μήνες γεμάτους δυσκολίες. Βρισκόμαστε ακόμη εν μέσω πανδημίας και μέτρων.
Γιορτάζουμε αλλά μεριμνούμε να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς. Σήμερα που η κοινωνία περνάει δυσκολίες, είναι μεγαλύτερη η ανάγκη, να παραμείνουμε ενωμένοι και προσεκτικοί. Να παλέψουμε αλληλέγγυοι όλοι μαζί. Να ανταλλάξουμε δύναμη, ελπίδα και κουράγιο, ο ένας με τον άλλο, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.