Με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μετέφερε 53 κιλά χασίς

on .

NARKOTIKA

Μια σύλληψη σε περιοχή της Θεσπρωτίας
ταμεσονύκτιες ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, προχωρώντας στην κατάσχεση περισσότερων των 53 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή της Θεσπρωτίας και συνέλαβαν ημεδαπό οδηγό αυτοκινήτου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Πιο αναλυτικά, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μεγάλοι σάκοι, που περιείχαν 9 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 53 κιλών και 724 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο, το οποίο ο κατηγορούμενος είχε μισθώσει από εταιρεία εκμισθώσεως οχημάτων, κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων
• Δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα δύο ανήλικα άτομα, την υποχρέωση της εποπτείας των οποίων έχουν κατά περίπτωση οι δύο γυναίκες, αφαίρεσαν από επαγγελματικό χώρο χρηματικό ποσό 200 ευρώ μέσα από πορτοφόλι.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Συνελήφθη διωκόμενος
αλλοδαπός στην Άρτα
• Σε περιοχή της Άρτας συνελήφθη αλλοδαπός, διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Ρεθύμνου για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και απείθειας.