Σύγχρονο ψηφιακό φορητό ακτινολογικό μηχάνημα απέκτησε το Νοσοκομείο Άρτας

on .

ARTA AKTINOLOGIKO

• Την κοινωνική αλληλεγγύη στην πράξη απέδειξε η κοινωνία της Άρτας, που ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και με τις δωρεές κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό για την αγορά ενός ψηφιακού φορητού ακτινολογικού μηχανήματος.
Με συνολική αξία 40.000 ευρώ, ο Δήμος Αρταίων και με τη συνδρομή Πολιτών, Φορέων, Επιχειρήσεων καθώς και των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεων του Δήμου Αρταίων έκανε πραγματικότητα ένα αίτημα του Νοσοκομείου, η ανάγκη για το οποίο διαπιστώθηκε στο πρώτο κύμα της πανδημίας. Τότε ήταν, που ο Δήμος Αρταίων απευθύνθηκε στον λαό της Άρτας, κάνοντας και ο ίδιος το πρώτο βήμα, για τη συγκέντρωση χρημάτων. Σε χθεσινή ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει ότι είχε ενημερώσει σχετικά και τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου μόνο η παράταξη της «Αρτινών Συνεργασία» με επικεφαλής τον Χρ. Τσιρογιάννη, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα δωρεάς, δίνοντας το ποσό των 4.000 ευρώ.
Έτσι, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του ιατρικού εξοπλισμού, που έγινε χθες στο νοσηλευτικό ίδρυμα ενώπιον του Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελου Ντάκουλα, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, ο Δήμαρχος τόνισε την αξία της συμβολής της Αυτοδιοίκησης στο δημόσιο σύστημα υγείας με πράξεις που στηρίζουν τους υγειονομικούς και όλους τους εργαζόμενους στις δομές υγείας του τόπου μας.