Διακοπή υδροδότησης σε χωριά των Δήμων Ζίτσας - Ιωαννιτών

on .

BRYSH

• Διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω εργασιών σε περιοχές του Δήμου Ζίτσας ανακοίνωσε η ΔΕΗ φια σήμερα, Σάββατο και αύριο, Κυριακή. Στο πλαίσιο αυτό, θα γίνει και διακοπή ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίων και γεωτρήσεων από ώρα 2 έως 6 μ.μ. και για αυτό το λόγο μείωση πίεσης ή και διακοπή υδροδότησης των οικισμών: Πρωτόπαππα, Ζίτσα, Καρίτσα, Δαφνόφυτο, Σακελαρρικό, Λίθινο του Δήμου Ζίτσας, Πετράλωνα, Λοφίσκος, Ανάργυροι, Περάτη, Γραμμένο, Βαγενίτι, Πολύλοφος, Λύγγος του Δήμου Ζίτσας και Κόντσικα, Ασβεστοχώρι και Κοσμηρά του Δήμου Ιωαννιτών και στις συνδέσεις ιδιωτών, επιχειρήσεις και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις ανωτέρω περιοχές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αποκατάσταση της λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών ΔΕΗ, η υδροδότηση των κατοίκων θα πραγματοποιηθεί σταδιακά - μέχρι να γεμίσουνε οι δεξαμενές- σε χρόνο που κατά περίπτωση μπορεί να υπερβαίνει αρκετές ώρες.
Παρακαλούνται δε οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών που αναφέρονται.