Προσφορές... τύπου «Black Friday» και στα ξενοδοχεία Ν. Ιωαννίνων!

on .

PARALIMNIO KOSMOS KARABAKI

• Συνυφασμένη με προσφορές και εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα είναι η λεγόμενη «Black Friday», η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου και στην Ήπειρο, όπου επίσης έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια.
Φέτος όμως θα υπάρξει στην περιοχή μας και μία έξτρα προσφορά, η οποία αφορά το κομμάτι του τουρισμού και έρχεται με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων. Τη νέα δράση, η οποία ξεκινάει φέτος με την πρόθεση να γίνει

θεσμός, παρουσίασε χθες σε συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος της Ένωσης Στάθης Σιούτης μαζί με μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Τριήμερο προσφορών
Όπως έγινε γνωστό, η Ένωση Ξενοδόχων αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς που ακόμη προσπαθεί να καλύψει τις απώλειες των προηγούμενων μηνών, συμμετέχει στη φετινή «Black Friday» με δελεαστικές προσφορές σε καταλύματα για τους επισκέπτες.
Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 26 μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, δηλαδή για ένα τριήμερο, θα λάβει χώρα η «Black Friday & Weekend» με προσφορές που θα φθάνουν μέχρι και 60% στις διαμονές, στα φαγητά και ποτά, στις υπαίθριες δραστηριότητες και στα spa των ξενοδοχείων που θα συμμετάσχουν.
Μοιράζεται η απόσταση
Όπως τονίστηκε χθες από τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων, οι ημερομηνίες αυτές είναι ιδανικές για όσους θέλουν να αποδράσουν για ένα τριήμερο τον Νοέμβριο, με δεδομένο πως μοιράζεται η απόσταση μεταξύ της περιόδου της 28ης Οκτωβρίου και των εορτών των Χριστουγέννων, που παραδοσιακά πολύς κόσμος επιλέγει να ταξιδέψει. Έτσι λοιπόν, όσοι εκμεταλλευτούν την ιδανική συγκυρία, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ένα τριήμερο στους μαγευτικούς ορεινούς προορισμούς της περιοχής ή στα κοσμοπολίτικα Γιάννενα σε προνομιακές τιμές, αλλά και να κάνουν τα ψώνια τους στην τοπική αγορά. Μάλιστα, οι προσφορές αυτές των ντόπιων ξενοδόχων δεν απευθύνονται μόνο στους πελάτες τους, αλλά μπορούν να επωφεληθούν και οι κάτοικοι της περιοχής.
Πληροφορίες σχετικά με τα ξενοδοχεία που θα συμμετάσχουν στη δράση και τις παροχές που θα προσφέρουν υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων: www.irha.gr.
ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ