Συνελήφθη «παραγωγός» χασίς στην Ηγουμενίτσα!

on .

XASIS 11 11 21

• Η κρίση που υπάρχει στην αγορά δεν φαίνεται να επηρεάζει τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όπως δείχνουν οι συλλήψεις που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικές Αρχές Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.
Συγκεκριμένα στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη Έλληνας τον οποίο είχαν εντοπίσει αστυνομικοί να μεταφέρει ταξιδιωτικό σάκο με χασίς στο σπίτι του. Κατά τη σύλληψή του, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 6 δέματα συνολικού βάρους 6,170 κιλών. Όμως υπήρξε και συνέχεια, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε στήσει «μονάδα» παραγωγής χασίς σε εσωτερικό χώρο. Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «LUSSY» βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μετασχηματιστής, λαμπτήρας θερμότητας, αλουμινένιο αντανακλαστικό φύλλο θερμότητας, φυτόχωμα. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και ήδη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Στην Πρέβεζα συνελήφθηκαν δύο Έλληνες επίσης, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε να περιλαμβάνει κατηγορίες εκτός των παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για οπλοκατοχή. Οι αστυνομικοί έχοντας πληροφορίες για τη δράση των δύο συλληφθέντων, προχώρησαν σε έρευνα στο χώρο που διέμεναν, όπου και βρήκαν «πλούσιο» υλικό.
Συγκεκριμένα εντόπισαν 17 συσκευασίες και βάζα με χασίς συνολικού βάρους 354 γραμμαρίων, μαζί μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και έναν τρίφτη για τη... συσκευασία προφανώς του «προϊόντος». Επίσης βρήκαν 29 ναρκωτικά χάπια, μια κυνηγετική καραμπίνα, ένα αεροβόλο τυφέκιο, 2 ξύλινα τόξα, 5 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, 1.000 βολίδες αεροβόλου όπλου και 164 κροτίδες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.