ΜΙΧ. ΠΛΙΑΚΟΣ: Να μείνει ζωντανός ο έντυπος περιφερειακός Τύπος...

on .

PLIAKOS MIXALHS

• «Στην εποχή του ηλεκτρονικού τύπου είναι σημαντικό για όλους μας να παραμείνει ζωντανός ο έντυπος περιφερειακός Τύπος και πρέπει όλοι μας να συνδράμουμε σε αυτό».
Τα παραπάνω επισημαίνει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος σε ευχετήρια επιστολή του προς τον «Π.Λ.» με αφορμή την είσοδο της εφημερίδας στο 65ο έτος κυκλοφορίας της. Όπως προσθέτει με έμφαση, «ο επαρχιακός
Τύπος μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον δίνει εδώ και χρόνια τη μάχη για την πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση αποτελώντας μία πραγματική ασπίδα για την πολυφωνία και τη δημοκρατία. Όλα αυτά τα χρόνια ο ‘Πρωινός Λόγος’ κράτησε τα σκήπτρα ψηλά δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να έχουν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Με την υπεύθυνη αρθρογραφία, τον αντικειμενικό σχολιασμό και την αμεσότητα στην πληροφόρηση, οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες που το υπηρέτησαν διαχρονικά αλλά και η Διευθυντική Ομάδα και ο εκδότης του κατάφεραν να τον εδραιώσουν στη συνείδηση όλων μας ως μία εφημερίδα κύρους και αξιοπιστίας».
Ο κ. Πλιάκος διαβεβαιώνει πως γνωρίζει καλά τα προβλήματα του επαρχιακού Τύπου που διαρκώς αυξάνονται και κατανοεί τον καθημερινό αγώνα του «Π.Λ.», πολλές φορές κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, επισημαίνοντας την ανάγκη να μείνει ζωντανός γενικά ο έντυπος περιφερειακός Τύπος.
Καταλήγει δε στην επιστολή του ευχόμενος στην εφημερίδα να συνεχίσει να προσφέρει στην τοπική μας κοινωνία, ενώ διαβεβαιώνει πως στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τον τοπικό και επαρχιακό Τύπο.