Ένα τριήμερο με τσίπουρο και τεχνικές ψησίματος

on .

BITSA TSIPOYRO

• Ένα ξεχωριστό τριήμερο με τσίπουρο και τεχνικές ψησίματος απ’ όλο τον κόσμο ετοιμάζουν η Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου, η γαστροτουριστική πρωτοβουλία Food & Paths, ο φορέας πολιτισμού Επέκεινα Χώρα και η Chef’s Brigade Greece – Slow Food Community από την Παρασκευή 12 έως την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, στην Βίτσα, στις εγκαταστάσεις της Επέκεινα Χώρα.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα γίνει απόσταξη τσίπουρου, ενώ θα διδαχθούν τρόποι ψησίματος από την Ελλάδα και τον κόσμο με την βοήθεια του executive chef της Τράπεζας της Ελλάδας Νίκου Φωτιάδη. Για την διαμονή των επισκεπτών έχει υπάρξει ειδική πρόνοια σε συνεργασία με τοπικές μονάδες φιλοξενίας.
*Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 6977447313 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..