Νέος κύκλος αιτημάτων τηλεοπτικής κάλυψης των λευκών περιοχών

on .

THLEORASH THLEKONTROL 2

• Με την έναρξη του νέου κύκλου υποβολής αιτημάτων για την κάλυψη με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα των λευκών περιοχών, καλούνται όλοι οι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ), οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει ως σήμερα αίτημα, να προχωρήσουν στην υποβολή είτε μέσω της ιστοσελίδας https://white-areas.gov.gr/ ή μέσω του πλησιέστερου ΚΕΠ. Η αποκλειστική προθεσμία υποβολής αιτημάτων είναι έως 15 Νοεμβρίου.
Από τη Δ.Ε. Ηγουμενίτσας καλούνται να υποβάλλουν αίτηση οι κάτοικοι των οικισμών: Κρυόβρυσης και Λάκκας. Από τη Δ.Ε. Μαργαριτίου, οι οικισμοί: Καλοδικίου, Κόδρας, Μαργαριτίου, Μορφατίου, Παλαιοκάστρου, Πυργίου και Σπαθαραίων. Από τη Δ.Ε. Παραποτάμου, οι οικισμοί: Αγίου Γεωργίου και Γεροπλάτανου. Από τη Δ.Ε. Πέρδικας, οι οικισμοί: Αρίλλα, Βουνίστρας, Καραβοστασίου και Πέρδικας. Από τη Δ.Ε. Συβότων, οι οικισμοί: Αργυρότοπου, Πλαταριάς, Σκορπιώνας, Συβότων και Φασκομηλιάς.
Και στον Δήμο Ζηρού
Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε χθες και ο Δήμος Ζηρού. Περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης σ’ αυτόν έχουν χαρακτηριστεί οι εξής: Αγία Παρασκευή, Βαθύ, Γεροπλάτανος, Γκούρα, Γοργόμυλος, Δρυμώνας, Μαρκάται, Χαλίκια Ανωγείου, Ριζοβούνι Θεσπρωτικού, Άγιος Γεώργιος, Γωνιά, Δρυόφυτο, Κερασώνα, Κλεισούρα και Παιδόπολη Φιλιππιάδας.