Χειροπέδες σε αλλοδαπό για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

• Σε περιοχή της Θεσπρωτίας συνελήφθη αλλοδαπός, που κατηγορείται για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη επανείσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό και προέβησαν στην κατάσχεση τριών συσκευασιών με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 113,8 γραμμαρίων, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς και σε σημείο που τις είχε απορρίψει πριν τον αστυνομικό έλεγχο.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στην ελληνική επικράτεια.
Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθη αλλοδαπός φυγόποινος στην Κακαβιά
• Στη Κακαβιά συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου αλλοδαπός φυγόποινος. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άμφισσας, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 2.100 ευρώ για κλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Πωλούσαν ρούχα χωρίς άδεια
• Στην Πρέβεζα συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για άσκηση υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή και κατασχέθηκαν 133 τεμάχια ειδών ένδυσης που διέθεταν προς πώληση.