Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι σε περιοχή της Θεσπρωτίας

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος ημεδαπού, που έγινε στις 10 Οκτωβρίου σε περιοχή της Θεσπρωτίας. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται στη διάρρηξη σπιτιού, από όπου καταγγέλθηκε ότι αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό 700 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στο Αστροχώρι Άρτας
• Για το φονικό που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστροχώρι Άρτας εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. Όπως αναφέρει αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και του Α.Τ. Γεωργίου Καραϊσκάκη συνέλαβαν έναν 64χρονο, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, νωρίτερα ο συλληφθείς πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγητικό όπλο 62χρονο συγχωριανό του και ακολούθως τράπηκε σε φυγή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.
Αστυνομικοί, οι οποίοι έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος, εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο σε σημείο στην ευρύτερη περιοχή.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.