Βρήκαν σπίτι του δενδρύλλια και συσκευασίες κάνναβης

on .

KOMBOS EGNATIAS 7 10 2021
• Κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών σχηματίστηκε σε βάρος ενός άνδρας ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι και σε επαγγελματικό του χώρο, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου «Lussy», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,40 έως 1,80 μέτρα σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο στην αυλή, τρεις συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων, συσκευασία κατεργασμένης κάνναβης βάρους 1,5 γραμμαρίων, τμήματα φυτού κάνναβης (φύλλα, κλώνοι, κορυφές) συνολικού βάρους 164,6 γραμμαρίων και χρηματικό ποσό 3.355 ευρώ και 50 δολαρίων Αυστραλίας.

Ο ένας βρέθηκε με χασίς και ο άλλος με ναρκωτικά χάπια
• Δύο άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Άρτας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ στη δεύτερη από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της ίδιας υπηρεσίας, όπου κατασχέθηκαν 13 ναρκωτικά χάπια.

Διώκονταν για σύσταση συμμορίας στην Άρτα
• Ένας άνδρας που διώκονταν με εντάλματα συνελήφθη στα Γιάννενα. Ειδικότερα, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.