Είχε φυτέψει τα δενδρύλλια στην αυλή του σπιτιού του!

on .

DENDRYLLIA XASIS 12 9 2021

• Δενδρύλλια χασίς καλλιεργούσε ένας άνδρας στην... αυλή του σπιτιού του σε χωριό του Δήμου Δωδώνης, ενώ παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του παράνομα και ένα όπλο. Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για παράνομη καλλιέργεια χασίς από τον κατηγορούμενο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν κοντά στο σπίτι του και τον συνέλαβαν. Σε έρευνα που διενεργήθηκε σ’ αυτό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,65 έως 2,60 μέτρα, που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του, κι ένα πιστόλι κρότου – αερίου μαζί με δύο γεμιστήρες και 14 αβολίδωτα φυσίγγια των εννέα mm.
Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μία γυναίκα κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών, διότι στην κατοχή της καθώς και σε έρευνα στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 ναρκωτικά χάπια για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Χασίς με τα... ΕΛΤΑ!
Με τα… ΕΛΤΑ είχαν στείλει το χασίς από τη Γερμανία στη χώρα μας ένας συμπατριώτης μας κι ένας αλλοδαπός οι οποίοι συνελήφθησαν σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης σχετικής πληροφορίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ., αφού προηγουμένως είχαν παραλάβει φάκελο από ταχυδρομικό κατάστημα ΕΛ.ΤΑ.
Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των αστυνομικών, εκείνοι επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ πέταξαν από παράθυρο του αυτοκινήτου το φάκελο. Τελικά, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι στη συνέχεια εντόπισαν και περισυνέλλεξαν το φάκελο. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας από τους συλληφθέντες είχε ταχυδρομήσει το φάκελο από τη Γερμανία πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα και περιείχε συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 31,5 γραμμαρίων. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 8,6 γραμμαρίων που βρέθηκαν στην κατοχή του ενός.