Συνεχίζονται οι δράσεις για τους μελισσοκόμους

on .

MELISSES MELISSOKOMOS

• Τo Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου & Αιτωλ/νίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι συνεχίζονται οι δράσεις με τίτλο «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάσταση κυψελών) και «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας» για το Μελισσοκομικό Έτος 2022. Για την πρώτη δράση η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται μέχρι 10 Φεβρουαρίου.
Όσον αφορά στη δεύτερη δράση, για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου η αίτηση θα υποβληθεί έως 10 Σεπτεμβρίου. Για τις μετακινήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 11 Φεβρουαρίου έως 20 Ιουνίου η αίτηση θα υποβληθεί από 1 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου.
Η αίτηση συμμετοχής στις δράσεις και η υπεύθυνη δήλωση υποβάλλονται στο Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου & Αιτωλ/νίας μέχρι 10 Φεβρουαρίου σε πρωτότυπη – έντυπη μορφή ή σε σκαναρισμένο αντίγραφο.
Για τη δήλωση κατεχόμενων κυψελών απαραίτητη προϋπόθεση, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, για να είναι ο μελισσοκόμος δικαιούχος των δύο δράσεων είναι η υποβολή της δήλωσης κατεχόμενων κυψελών, στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 20ης Οκτωβρίου.
•Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι μελισσοκόμοι καλούνται να επικοινωνούν με το Κέντρο Μελισσοκομίας Ηπείρου & Αιτωλ/νίας στο τηλέφωνο 2681061700 και στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..