Έκρυβαν την ηρωίνη στο δοχείο νερού των υαλοκαθαριστήρων!

on .

NARKOTIKA HROINH AYTOKINHTO 22 8 21

• Κρύβοντας τα ναρκωτικά στο δοχείο νερού των υαλοκαθαριστήρων Ι.Χ. (!) νόμισαν ότι θα καταφέρουν να ξεγελάσουν τους αστυνομικούς σε πιθανό έλεγχο! Όμως οι δυο άνδρες (ημεδαπός και αλλοδαπός) δεν είχαν υπολογίσει την παρατηρητικότητα της ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στα Γιάννενα, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν κρυμμένες στο χώρο της μηχανής του οχήματος και συγκεκριμένα στο δοχείο νερού των υαλοκαθαριστήρων, 5 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 17,6 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Στη Στυλίδα ο συνεργός…
Σε περιοχή της Στυλίδας συνελήφθη το δεύτερο άτομο που αναζητούνταν για την υπόθεση μεταφοράς στην Θεσπρωτία τριών ταξιδιωτικών σάκων, που περιείχαν οκτώ δέματα με 48 κιλά και 280 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 19 συσκευασίες με ένα κιλό και 917 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα»). Πρόκειται για τον ημεδαπό, ο οποίος είχε μισθώσει το αυτοκίνητο μεταφοράς των ναρκωτικών από εταιρία εμπορίας μεταχειρισμένων οχημάτων.

Οδηγούσε μεθυσμένος
Στην Κόπραινα Άρτας συνελήφθη ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε ύστερα από αλκοτέστ, οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος, ενώ είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών.