Έκθεση τοπικών προϊόντων στην πλατεία Μαβίλη

on .

EKTHESH TOPIKON PROIONTON 22 8 21

• «Γνωρίζοντας τα τοπικά μας προϊόντα» είναι ο τίτλος έκθεσης που διοργανώνει η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων από τις 26 έως και τις 28 Αυγούστου στην πλατεία Μαβίλη, σε μια προσπάθεια να στηριχθούν τοπικές επιχειρήσεις.
Η εν λόγω έκθεση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σε μια περίοδο που η πανδημία έχει πλήξει πολλούς κλάδους της οικονομίας και αρκετές επιχειρήσεις ψάχνουν τον βηματισμό τους στη μετά covid εποχή, εάν φυσικά καταφέρουν να σταθούν όρθιες.
Εξάλλου οι κλάδοι των τροφίμων και ποτών μπορούν να συνδράμουν περισσότερο στην αύξηση των εξαγωγών της χώρας, αλλά και να μειώσουν τα ποσοστά ανεργίας στην περιοχή μας.
«Είναι μια πρώτη πρωτοβουλία η οποία προσδοκούμε να φτάσει τα επίπεδα αντίστοιχων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και να προσεγγίζει υψηλές επισκεψιμότητες αλλά και σημαντικές συνεργασίες εκθετών και επισκεπτών», τονίζεται σε ανακοίνωση του Επιμελητήριου.
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 από τις 19:00-23:00, ενώ το Σάββατο η Έκθεση θα λειτουργήσει 11:30 -14:30 & 19:00-23:00.

***
Η 1η Έκθεση τοπικών προϊόντων πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και των Δήμων Ζίτσας & Πωγωνίου.