Ξεκινούν οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

on .

PAIDIKOS STATHMOS

• Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης & Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.», τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καλεί τους ωφελούμενους – κατόχους voucher που επιθυμούν να δηλώσουν θέση για τους Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ιωαννιτών, να προσέλθουν για από σήμερα, Δευτέρα έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου και ώρες από 07:30 π.μ. έως και 15:00 μ.μ. στον 2ο Παιδικό Σταθμό στην Πλατεία Πάργης.
Σχετικά με τους ωφελούμενους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠμεΑ του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» η κατάθεση voucher για την εγγραφή θα πραγματοποιηθεί στο ΚΔΑΠμεΑ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. Εθνικής Αντιστάσεως 6 (Περιοχή Καρδαμιτσίων) και ώρες από 9:00 π.μ έως και 16:00μ.μ.
Για την διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι γονείς πρέπει να προσκομίσουν εκτυπωμένο το voucher καθώς και το Δελτίο της Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου και να γνωρίζουν τα παρακάτω:
-ΑΜΚΑ Παιδιού
- Διεύθυνση Κατοικίας
- Τηλέφωνο
- Email
Η κατάθεση των voucher από τους ωφελούμενους για την εγγραφή βρεφών – νηπίων θα γίνει σύμφωνα με την σειρά προσέλευσης των ωφελούμενων.