Ενημερωτική εκδήλωση στην Πρέβεζα για πόλεις χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος

on .

PREBEZA LIMANI 3

• Ενημερωτική Εκδήλωση με τίτλο «Αειφορία και δομημένο περιβάλλον: προς την κατεύθυνση πόλεων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος» διοργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας αύριο, Παρασκευή και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel, στο πλαίσιο του έργου SOLIS «Διασυνοριακή συνεργασία για την ενεργειακή αποδοτικότητα με τη χρήση ηλιακής ενέργειας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με τη φυσική παρουσία περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης της μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

https://us02web.zoom.us/j/85133167969?pwd=VWhvODVVWU1jRk5haGg4cjF5Z05UQT09 Meeting ID: 851 3316 7969 | Passcode: 102351 Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση της ιδέας, των πιλοτικών δράσεων και των αναμενόμενων αποτελεσμάτων του έργου σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και λοιπούς φορείς της ευρύτερης διασυνοριακής περιοχής.

Η εκδήλωση στοχεύει κυρίως στην ενημέρωση και πληροφόρηση εκπροσώπων θεσμικών οργάνων και αρχών που έχουν την ικανότητα να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν παρόμοιες επενδύσεις.

Ειδικός στόχος της εκδήλωσης είναι να προωθήσει την αξιοποίηση των ΑΠΕ, τις παρεμβάσεις ενεργειακής απόδοσης και τη μεταφορά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας σε τοπικό επίπεδο, καθώς και να αναδείξει καλές πρακτικές στους παραπάνω τομείς.