Τιμήθηκε η 77η επέτειος της μάχης του Αρχαγγέλου

on .

ARXAGELOS

• Μνημόσυνο για τα 77 χρόνια από την τιτανομαχία των Ελληνικών αντάρτικων δυνάμεων κατά των Γερμανικών στρατευμάτων κατοχής στην ιστορική μάχη του Αρχαγγέλου Πρέβεζας τον Ιούλιο του 1944 τελέστηκε την περασμένη Κυριακή.
Παρέστησαν και κατέθεσαν στεφάνια ο βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Ηπείρου Μιχαήλ Σπυρέλης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος, για την Ένωση αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ο αντιπρόεδρος του παραρτήματος Πρέβεζας Συνταγματάρχης ε.α. κ. Κων/νος Μπουρνάκας, για την ένωση αποστράτων Αξ/κων Αεροπορίας ο πρόεδρος του παραρτήματος Πρέβεζας Σμήναρχος εά Αθανάσιος Κεραμιδόγλου, για τον σύνδεσμο εφέδρων Αξ/κών Ν. Ιωαννίνων ο πρόεδρος Οδυσσέας Κιτσάκης, για τον σύνδεσμο εφέδρων Αξ/κών Ν. Πρεβέζης ο έφεδρος Ταγματάρχης Παναγιώτης Κιούλιας, για την ΠΕΣΕΑ (Πανελλήνια Ενωση Συνδέσμων Εθνικής Αντίστασης) ο Κων/νος Αυγέρης ιστορικός ερευνητής – φιλόλογος, για τον σύνδεσμο Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Ν. Πρεβέζης ο Πρόεδρος Κων/νος Τσούτσης, ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου Γεώργιος Σαργιάνογλου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ν. Σινώπης Χρήστος Τερζόγλου και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καμαρίνας Θεόδωρος Δράκος.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν συγγενείς θυμάτων, μεταξύ αυτών ο Θωμάς Τσιλίκης, ανεψιός του Ιερολοχίτη Τσιλίκη που ήρθε από την Αμφιλοχία.