Έκλεψε παγκάρι από Ιερό Ναό στη Χρυσοβίτσα Μετσόβου

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

• Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου κλοπή παγκαριού από Ιερό Ναό στη Χρυσοβίτσα Μετσόβου, που έγινε τη νύχτα της 1ης Ιουλίου. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε μεταλλικό παγκάρι από κλειστό χώρο, παράπλευρο του οστεοφυλακίου του ναού.
Αφού ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του για την εμπλοκή του στην υπόθεση, συνελήφθη από αστυνομικούς την επόμενη μέρα.

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη αυτοκινήτου σε παραλιακή περιοχή της Πρέβεζας

• Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας διάρρηξη αυτοκινήτου που έγινε πριν ένα μήνα σε παραλιακό δρόμο της Λυγιάς Πρέβεζας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο ημεδαπός εμπλέκεται σε περίπτωση διάρρηξης αυτοκινήτου από όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό 610 ευρώ.

Με μια… αγκαλιά έκλεψε 1.600 ευρώ από ηλικιωμένο!

• Περίπτωση κλοπής που έγινε στην Ηγουμενίτσα στις 30 Ιουνίου εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, η κατηγορούμενη προσέγγισε ηλικιωμένο και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού κατάφερε να αποσπάσει το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ.

Η μουσική έπαιζε δυνατά…

• Χθες μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθη στα Γιάννενα ημεδαπός, εκπρόσωπος επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου με ειδική συσκευή διαπιστώθηκε να γίνεται χρήση μουσικής, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Πρόστιμο 1.500 ευρώ για μη τήρηση αποστάσεων

• Σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων την Παρασκευή η ΕΛ.ΑΣ. βεβαίωσε πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ σε υπεύθυνο επιχείρησης για μη εξασφάλιση απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των παρευρισκομένων.