Επόμενος στόχος του Μουσικού Σχολείου η μετεγκατάστασή του σ’ ένα νέο διδακτήριο

on .

mousiko

• Ευχαριστήριες επιστολές προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μ. Ελισάφ, τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, κ. Κων/νο Καμπουράκη, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, κ. Ευάγγ. Κωσταδήμα και τον Πρόεδρο του Κέντρου Ελληνο-Αυστριακής Διασύνδεσης, κ. Χρ. Σταυράκο απέστειλε η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων «Νικόλαος Δούμπας» κ. Μαριγούλα Κασαγιάννη, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στην τελετή ονοματοθεσίας του σχολείου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.
Στις επιστολές που απέστειλε η κ. Κασαγιάννη, μεταξύ άλλων, εξάρει τη συμβολή τους στη διεκπεραίωση της διαδικασίας ονοματοθεσίας και τους ευχαριστεί που με τις τοποθετήσεις τους ανέδειξαν την προσφορά του Νικόλαου Δούμπα, ενός μεγάλου Ηπειρώτη, σημαντικού Εθνικού Ευεργέτη, μαικήνα των τεχνών, της μουσικής και του πολιτισμού. Ταυτόχρονα, επικαιροποιεί το στόχο του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων «Νικόλαος Δούμπας» για μετεγκατάσταση σε ένα νέο, σύγχρονο και λειτουργικό διδακτήριο και δηλώνει ικανοποιημένη που αμφότεροι οι επίσημοι δεσμεύτηκαν να συνεισφέρουν, ώστε να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων στάθηκε ιδιαίτερα στους σύγχρονους Γιαννιώτες Ευεργέτες, οι οποίοι με την προσφορά τους συνεχίζουν την ευποιΐα και σε δύσκολες εποχές κρατούν ζωντανή τη φλόγα της αλληλεγγύης των Ηπειρωτών Ευεργετών. Για το λόγο αυτό τίμησε την κ. Δερβέντζα Ευγενία που δώρισε στο σχολείο ένα πιάνο για την κάλυψη των μουσικών διδακτικών αναγκών των μαθητών αλλά και δύο βαλίτσες με παρτιτούρες τα οποία ανήκαν στην αείμνηστη μητέρα της και στον κ. Ευαγγέλου Ευάγγελο, ο οποίος δώρισε στο σχολείο δύο ηλεκτροακουστικές κιθάρες.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο εμπνευστής, ιδρυτής και πρώτος διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων κ. Μιχάλης Παντούλας, ο επί σειρά ετών διευθυντής του σχολείου κ. Ιωάννης Γιώσας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Μεταναστών του δήμου Ιωαννιτών, κ. Ιωάννης Αϊβατίδης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ιωαννιτών, κ. Φιλιώ Νόκα- Ζαράχη, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων, πολλοί διευθυντές σχολικών μονάδων των Ιωαννίνων, σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου.