Οι νικητές του διαγωνισμού αφίσας της Λέσχης Λάιονς

on .

lions

• Ολοκληρώθηκε ο 33ος παγκόσμιος σχολικός διαγωνισμός Αφίσας για την Ειρήνη που διοργάνωσε η Διεθνής Οργάνωση Λεσχών Λάιονς. Το φετινό θέμα ήταν «H ειρήνη μέσω προσφοράς» και, παρά την πανδημία του κορωνοϊού, έλαβαν μέρος δεκάδες χιλιάδες μαθητές ηλικίας 11, 12 και 13 ετών από όλον τον κόσμο.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού, η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων, «Σελλοί», βράβευσε τους μαθητές που παρουσίασαν τα καλύτερα έργα στην περιοχή των Ιωαννίνων με βάση την αξιολόγησή τους από ειδική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές και δασκάλους τεχνικών. Την πρώτη θέση στη βαθμολογία της επιτροπής αλλά και δεύτερη θέση στη Βόρειο Ελλάδα, κατέλαβε το έργο της Κωνσταντίνας-Ειρήνης Κωνσταντή, μαθήτριας της Στʹ τάξης του 27ου Δημοτικού Σχολείου. Στην περιοχή των Ιωαννίνων, βραβεύθηκαν επίσης η Δανάη Αλεξίου από το Δημοτικό Σχολείο Κατσικά και η Ανδριανή Σίκλα από το Αρσάκειο.
Η Λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων θα συμμετάσχει, όπως ανακοίνωσε και στη διοργάνωση και του 34ου διαγωνισμού o οποίος θα έχει τίτλο «Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι», δίνοντας και πάλι την ευκαιρία σε μαθητές της περιοχής μας να πάρουν μέρος με την ελπίδα για υψηλότερες διακρίσεις.