Ημέρα Γιορτής για τη «Δωδώνη» η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

on .

DODONH PROIONTA

• Η Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» γιορτάζει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος μ’ ένα τηλεοπτικό σποτ, αναδεικνύοντας τη σημαντική προσφορά των ανθρώπων της, οι οποίοι εδώ και μισό αιώνα αποτελούν κυρίαρχο κομμάτι της ιστορίας της.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της «μέσα από μια ισχυρή αναπαράσταση, η ΔΩΔΩΝΗ προβάλει την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλεται από τον κάθε εργαζόμενο και παραγωγό της καθημερινά, οι οποίοι ανεξάρτητα των συνθηκών είναι πάντα εκεί μαζί της, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Έτσι, η εταιρία αναγνωρίζει τη συμβολή των ανθρώπων της στην παραγωγή των αυθεντικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, για τα οποία χρησιμοποιεί μόνο 100% ελληνικό γάλα, το κύριο συστατικό της Γεύσης του Καλού.
»Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα, αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της ΔΩΔΩΝΗ αποτελούν οι χιλιάδες μικροί και μεγάλοι τοπικοί παραγωγοί, με τους οποίους η εταιρεία διατηρεί σταθερά μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, υποστηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της Ηπείρου και συνολικά της χώρας».

Και προσφορές…
Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, η εταιρία κάνει γνωστό ότι οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουνίου, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πολλά από τα αγαπημένα τους προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ειδικές προσφορές.
Η Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ, σε δήλωσή της ανέφερε ότι: «Για την οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ, η Παγκόσμια ημέρα γάλακτος είναι μια ημέρα γιορτής. Φέτος, την γιορτάζουμε για 6η συνεχόμενη χρονιά και μέσα από μία ξεχωριστή διαφημιστική ταινία, την αφιερώσουμε στους ανθρώπους της ΔΩΔΩΝΗ, για όλα όσα προσφέρουν στην εταιρεία καθημερινά. Παράλληλα, θέλουμε να τη γιορτάσουμε μαζί με τους καταναλωτές μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου υλοποιούμε προωθητικές ενέργειες για αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ».