Συλλέγοντας προτάσεις για την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου

on .

ANEKSARTHSIAS ARXH

• Κάλεσμα σε φορείς, επαγγελματίες, επιστήμονες, κατοίκους και όποιον άλλο επιθυμεί, να καταθέσουν προτάσεις, για την ανάδειξη, αξιοποίηση και προβολή του ιστορικότερου εμπορικού και πολιτιστικού κέντρου των Βαλκανίων κατά τους προηγούμενους αιώνες απευθύνει ο Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου «Τα παλιά Γιάννινα» ενόψει της έναρξης των εργασιών ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή.
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «στόχος και προσπάθειά μας είναι να ανακτήσουμε ένα μέρος από την αίγλη του παρελθόντος, αξιοποιώντας την πολιτιστική κληρονομιά που παραλάβαμε να την μετουσιώσουμε σε βιώσιμη προοπτική ανάπτυξης για το μέλλον». Ο Σύλλογος δέχεται προτάσεις και πρακτικές από αντίστοιχες πόλεις, φωτογραφίες, άρθρα, επιστημονικές απόψεις, εμπειρίες, προτάσεις για πολιτιστική αξιοποίηση.
*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τις προτάσεις τους στο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ταχυδρομικά στην διεύθυνση Νικόλας Χάμμοντ 3, 45500 – Καρδαμίτσια Ιωαννίνων. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6936101581 κα Μπούκα Αναστασία και 6947691699 κα Έλλη Κατσάνου. Οι προτάσεις θα γίνονται δέκτες από 1 έως 31 Μαΐου.