Τον έπιασαν με ναρκωτικά αντιστάθηκε με κλωτσιές και ύβρεις!

on .

 PERIPOLIKO ASTYNOMIKOS

• Για κατοχή ναρκωτικών, χρήση βίας και εξύβριση συνελήφθη ένας άνδρας το βράδυ του Σαββάτου σε χωριό των Ιωαννίνων από τους άνδρες της ΟΠΚΕ.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 124,4 γραμμαρίων. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος κατά την σύλληψή του αντιστάθηκε χτυπώντας με κλωτσιές τους αστυνομικούς και εξυβρίζοντάς τους.
Του απέσπασε  35.000 ευρώ!
Το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου όμως περιελάμβανε και άλλες υποθέσεις απάτης και κλοπής.
Πιο συγκεκριμένα από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με λεία που φτάνει τις 35.000 ευρώ περίπου. Για την εμπλοκή της στην υπόθεση ταυτοποιήθηκε αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από ημεδαπό παθόντα, άγνωστο άτομο το οποίο γνώρισε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, του συστήθηκε ως γυναίκα στέλεχος στρατού αλλοδαπού κράτους και αφού απέκτησε την εμπιστοσύνη του, του ζήτησε να καλύψει τα έξοδα για τη μεταφορά εκτός της χώρας της ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού, προφασιζόμενη ότι δε μπορούσε η ίδια να χρησιμοποιήσει για το σκοπό αυτό τα δικά της χρήματα.
Ο άνδρας πείστηκε και κατέθεσε τμηματικά το ποσό των 34.850 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, με την υπόσχεση ότι θα λάβει ως αντάλλαγμα πολλαπλάσιο ποσό, όταν θα ολοκληρώνονταν η μεταφορά των χρημάτων.
Και «μαϊμού» κτηνοτρόφος
Και πάλι από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάσθηκε περίπτωση απάτης που έγινε στις 19 Απριλίου, υπόθεση για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε σε κρεοπωλείο και προσποιούμενος τον κτηνοτρόφο, κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ως προκαταβολή για την πώληση αμνοεριφίων ενόψει του Πάσχα.
Άρπαξε 550 ευρώ!
Μπόλικη δουλειά είχε αυτό το Σαββατοκύριακο το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, καθώς εξιχνίασε και υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος ηλικιωμένου. Για την κλοπή ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε η σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα η κατηγορούμενη εντόπισε ηλικιωμένο ημεδαπό τη στιγμή που έκανε ανάληψη χρημάτων από Α.Τ.Μ. τραπεζικού υποκαταστήματος και στη συνέχεια αφού τον ακολούθησε του αφαίρεσε, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από τσέπη του σακακιού του το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.