Μέλη της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις

on .

giannena twra
• Την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ιωαννιτών είχαν μέλη της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.
Αρχικά, τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι που διευθύνουν τους οργανισμούς του Δήμου, ΔΕΥΑΙ και ΟΚΠΑΠΑ, κ.κ. Άρης Μπαρτζώκας και Δημήτρης Πάνου, ενημερώνοντας τους συμμετέχοντες για την πορεία των Οργανισμών, και στη συνέχεια τα μέλη της παράταξης που μετέχουν σε συμβούλια και επιτροπές του Δήμου προέβησαν σε σύντομο απολογισμό. Εκφράστηκαν επίσης οι απόψεις όλων των μελών για τη σημερινή εικόνα του Δήμου Ιωαννιτών, μεταφέροντας στους δύο δημοτικούς συμβούλους τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. 
Τέλος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μέλη της παράταξης συμφώνησαν ότι η παρουσία των στελεχών στη δημοτική ομάδα και τα Δ.Σ. των οργανισμών όπου συμμετέχουν κρίνεται επιτυχημένη και θα συνεχιστεί με ζήλο και μοναδικό στόχο την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.