Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού και η επόμενη μέρα για την επιχειρηματικότητα στην Ήπειρο

on .

uoi

• Ανοικτή διαδικτυακή εσπερίδα με τίτλο: «Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα: Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού και η επόμενη μέρα για την επιχειρηματικότητα στην Ήπειρο», διοργανώνουν το Εργαστήριο Επιχειρηματικών Οικονομικών και Αποφάσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων σήμερα, Δευτέρα και ώρα 5.30 μ.μ.

Στόχο της εκδήλωσης να αποτιμήσει τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Ηπείρου και να εκκινήσει μια συζήτηση για το σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Ομιλίες: 4 Τι θα κρατήσουμε μετά την πανδημία; Αν. καθ. Γ. Γκωλέτσης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων / Ιωάννης Δασκαλόπουλος,MBA – Διευθυντής Επιμελητηρίου Ιωαννίνων 4 Αποτίμηση των επιπτώσεων και η επόμενη μέρα για την Ήπειρο | Δρ. Δ. Δημητρίου, Επιμελητήριο Ιωαννίνων 4 Αποτίμηση των επιπτώσεων και η επόμενη μέρα για την Puglia - Ιταλία |C. Albertini / F. Abbrescia, Επιμελητήριο Bari 4 Η επόμενη μέρα για τον τουρισμό | καθ. Δ. Μπούχαλης, Πανεπιστήμιο Bournemouth, Η.Β. 4 Η επόμενη μέρα για τη νεανική επιχειρηματικότητα | Δρ. Α. Καραγιαννάκη, ACEin - Ο.Π.Α. *** Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Young Entrepreneurs Startup School» (YESS). To έργο ΥΕSS συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από τα Εθνικά Ταμεία των Χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Interreg V-A Ελλάδα Ιταλία Programme 2014 -2020”.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Webex , https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=mf73ab84469dec76bb2459108fa20fe72 (κωδικός εισόδου 1919) και μέσω facebook live στη σελίδα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων https://www.facebook.com/CCIIOANNINA.GR και στη σελίδα του έργου YESS.

•Πληροφορίες: Δ. Κιτσικόπουλος (για το Παν. Ιωαννίνων) email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Κ. Κυρίτσης (για το Επ. Ιωαννίνων) email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.