Διαδικτυακή Δράση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για την Κατάθλιψη

on .

katathlipsi

• Στη Διαδικτυακή Δράση Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για την Κατάθλιψη που διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, συμμετέχει και το ΚΕΠ Υγείας του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών.
Η Δράση αυτή έχει σκοπό την διαδικτυακή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την Κατάθλιψη και συμπεριλαμβάνει τρείς ενότητες ομιλιών με τα ακόλουθα θέματα:
- Παρασκευή 9 Απριλίου, 12.30 μ.μ. Ενημέρωση / Ψυχο-εκπαίδευση για την κατάθλιψη: Κατηγορίες, συμπτώματα, αντιμετώπιση και συννοσηρότητα
- Παρασκευή 16 Απριλίου, 12.30 μ.μ. Κατάθλιψη εν μέσω Covid 19: Επιπτώσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις (προσωπικές, επαγγελματικές), στην οργανική υγεία και οικονομικές συνέπειες. Ζώντας με την κατάθλιψη- Μορφές θεραπείας - Συμπτώματα εφόσον έχουμε νοσήσει από Covid-19
- Παρασκευή 23 Απριλίου 12.30 μ.μ. Κατάθλιψη – υποστήριξη των φροντιστών.
Ομιλήτρια της Δράσης είναι η Ψυχολόγος κα Σμαράγδα Χρηστάκη.
Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην έγκαιρη διάγνωση της κατάθλιψης, ιδιαίτερα στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας.
Ακολουθεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης του 1ου webinar για το zoom και το facebook και αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές Δράσεις Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για την Κατάθλιψη.
•ZOOM https://zoom.us/j/97586670243 - Παρασκευή 9/4/2021
•FACEBOOK https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias στην σελίδα «ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Κεντρική Δομή» θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και το email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή υποβάλλοντας
αίτημα στον παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R69x55Va5mpcOaAaWNH4AsHugJjdasd7VHVanbw6vFk/edit?usp=sharing ή επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 2651054401-54268 για να σας σταλεί το link παρακολούθησης.
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Στεφανία Τσούκη