Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Ελασσόνας

on .

trofima

• Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Ελασσόνας πραγματοποιεί η κοινότητα αποφοίτων του προγράμματος FLEX στα Γιάννενα και το Μέτσοβο έως τις 3 Απριλίου.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν, μπορούν να το κάνουν αγοράζοντας τα αναγκαία είδη από συγκεκριμένα καταστήματα και τοποθετώντας τα στα κατάλληλα καλάθια που έχουν τοποθετηθεί στο χώρο τον ταμείων και έχουν την πινακίδα «Βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας».
Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν και ενισχύουν την προσπάθεια, κατά αλφαβητική σειρά, είναι το super market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (Αφοί Μπλέτσου) στο Μέτσοβο, το φαρμακείο ΑΝΘΥΜΙΑΔΗ ΝΑΤΑΛΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. στο Μέτσοβο, το φαρμακείο ΝΑΚΑΣ Ο.Ε. στο Μέτσοβο, τα super market ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσω των καταστημάτων «Κάτσαρη» και «28ης Οκτωβρίου» στα Γιάννενα και τα super market SEP ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μέσω των καταστημάτων «Μιχ. Αγγέλου», «Μεγ. Αλεξάνδρου» και «Κατσικά» στα Γιάννενα. Τα ζητούμενα είναι είδη πρώτης ανάγκης, υγιεινής, τρόφιμα μακράς διάρκειας κλπ. Αυτά αναφέρονται αναλυτικά στην κάθε πινακίδα στα καταστήματα.